Najboljši Egipt hoteli, kot so Grand Resort Hurgada in drugi

Trenutno smo na višku turistične sezone in Egipt je ena izmed najbolj obiskanih lokacij. Zaradi ugodnih temperatur je le ta odlično obiskan tudi po poletni sezoni. Izbira nastanitev je praktično izjemna, odlična in široka, saj so Egipt hoteli zelo številčni in kvalitetni.

Eni izmed njih so Grand Resort Hurgada, Siva Grand Beach hotel, Grand Waterworld Makadi hotel in drugi. Pri podjetju Počitnice.si nam ponujajo široko izbiro vseh naštetih in še mnogih drugod.

Hurgada je ena izmed sanjskih točk Egipta in Hurgada hoteli gredo kot za med. Vedno več Slovencev se odloča za bolj oddaljene destinacije, ki nam ponujajo ogromno za enak denar. Tudi samo potovanje je enostavneje, saj so leti urejeni kar iz Ljubljane. Enostaven transport omogoča lažjo pot starejšim ter družinam z manjšimi otroki.

Hurgada hoteli

 

Grand Resort Hurgada

Grand Resort Hurgada je eden izmed popularnejših. Zgrajen je v mavrskem stilu in je od plaže oddaljen le 250 metrov. Vsi nam ponujajo široko izbiro restavracij. Do središča mesta je oddaljen 10 kilometrov in tja dnevno vozijo brezplačni avtobusi. Grand Resort Hurgada ima 24 ur na dan odprt bar, dve restavraciji, tri a la carte restavracije in 5 dodatnih v centru Grand Mall.

Prav tako ima tri sladkovodne bazene in dva otroška. Le ti se pozimi tudi ogrevajo. Poskrbljeno je tudi za animacijo, ki poskrbi za najmlajše ter tudi za starejše. Resort nam ponuja igre ob bazenu, tenis in večerne predstave za vse generacije. Ponujajo nam tudi razna razvajanja, kot so masaže, fitnes, jacuzzi, potapljanje in še mnogo drugega v sklopu nakupovalnega središča.

 

Siva Grand Beach hotel

Siva Grand Beach hotel je eden izmed prelepih destinacij. Hurgada hoteli po večini ležijo ob oziroma blizu plaže. Ima dolgo zasebno plažo, kjer lahko preživljamo in uživamo v zasebnosti. Egipt hoteli so nasploh zelo primerni za družine, manjše otroke ter tudi za starejše obiskovalce.

Tudi Siva Grand Beach hotel ima organiziran prevoz do strogega centra Hurgade. Ima 550 sob, dve glavni restavraciji, restavracijo z žarom, ponudbo pic in mnoge bare.

Za najmlajše je poskrbljeno z raznimi športnimi aktivnostmi na sami plaži. Te aktivnost so vse od odbojke na plaži, vodnih aktivnosti, nogometa, biljard, tenis, razna tekmovanja in večerna rajanja ob glasbi. Večerne animacije so primerne tako za mlajše, kot tudi starejše.

siva grand beach hotel

 

Grand Waterworld Makadi hotel

Grand Waterworld Makadi hotel se bohoti s petimi zvezdicami in svojim velikim vodnim parkom. Kot mnogi je tudi ta neposredno ob plaži in koralnem grebenu. Prav zaradi tega je primeren za najmlajše, potapljače ter tiste, ki se želijo spočiti.

Njegova promenada vodi med drugimi Hurgada hoteli. Grand Waterworld Makadi hotel je narejen v orientalskem slogu in ima mnoge bare, restavracije, prijetne terase za večerno druženje in podobno. Vodni park ima ogromno toboganov, ki skupaj merijo kar 515 metrov.

Vsi zgoraj omenjeni Hurgada hoteli so eni izmed najkvalitetnejših in urejenih daleč naokrog. Njihova ponudba zadovolji prav vsakega obiskovalca in ponudi veliko aktivnosti. Pohvalijo se lahko, da so eni izmed najboljših med Egipt hoteli. Grand Resort Hurgada, Siva Grand Beach hotel in Grand Waterworld Makadi hotel nam nudijo odlično lokacijo ob plaži in zelo blizu mesta.

Sprehajalne poti so urejene po celotnem delu in nas popeljejo po čudovitih promenadah. V večernih urah pa se bomo spočili v čudovitih sobah, ki jih lahko izberemo glede na naše želje. Hurgada hoteli slovijo tudi po čudovitem notranjem dizajnu. Vse od orientalskega, ter do mavrskega stila.

grand waterworld makadi hotel