Zimska delovna oblačila po meri | Zimski delovni kombinezon

Zimska delovna oblačila so izjemno pomemben del vsakega zaposlenega oziroma osebe, ki svoje delo opravlja pri nizkih temperaturah, saj ga obleka ščiti pred nizkimi temperaturami, mrzlim zimskim vetrom in morebitnim snegom. Le-ta spadajo v širok spekter oblek, za različne vrste del od zdravstvenih oblek, oblek za gostince, gasilce ter različne vrste industrij.

Prodaja delovnih oblek

Vsem naštetim poklicem je skupno, da je obleka ogledalo človeka, zato je pomembno, da je ta prijetna na pogled, udobna in varna. V podjetju Lindstrom se zavedamo pomembnosti kvalitetnih oblek, zato nudimo številne delovne obleke ugodno tudi v najem. Najbolj priljubljeni kos oblačila, ki jih podjetja pri nas najamejo, je zimski delovni kombinezon, ki je, kot že ime pove, primeren za vse tiste, ki delajo pozimi, saj je takrat zelo pomembno, da se delavci v počutijo udobno in, da so zaščiteni pred mrazom, kar bo prispevalo k varnemu delu.

Delo bo obenem opravljeno kvalitetnejše in hitreje, posledično pa boste zadovoljni tudi vi kot nadrejeni, saj bo podjetje veliko bolj uspešno, delo se bo optimiziralo, vaši delavci pa bodo zadovoljni prihajali v službo.

V kolikor želite privarčevati čas in denar ter vas zanimajo zimske delovne obleke ali katere druge iz naše pestre ponudbe, nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo povedali več o naši zbirki oblačil. Verjamemo, da vas bo naša celovita storitev prepričala, da boste naredili korak naprej v pravo smer in vaše delavce opremili z modernimi oblačili, ki bodo odražala resnost podjetja.

Zimski delovni kombinezon

Zimska delovna oblačila – nudimo ugoden najem brez začetne investicije

Zimska delovna oblačila imajo tako kot ostala, pomembno funkcijo varnosti in ker gre za obleke, ki se nosijo pozimi, je ključno, da delavce ne sme zebsti tudi pri izjemno nizkih temperaturah. Vsakdanje delo ne sme biti ovirano zaradi slabih oblačil, zato je nujno, da vašim delavcem zagotovite kakovostno opremo za opravljanje poklica. Obleke ne smejo prepuščati mraza, saj se mora delo nemoteno nadaljevati tudi ob morebitnem sneženju ali drugih vremenskih neprilikah.

V podjetju Lindstrom imamo na voljo pestro ponudbo na zalogi, seveda pa vam lahko naredimo tudi zimske delovne obleke po meri, vi nam morate zgolj posredovati število oseb, in ustrezne mere. Izdelali vam bomo ustrezna oblačila po vaših idejah in željah.

Naša prednost je v tem, da ne zagotavljamo le prodaje delovnih oblek, ampak vam za njih nudimo tudi ugoden najem. V praksi to pomeni, da vi plačujete zgolj mesečni najem, mi pa poskrbimo za vse ostalo. Mi kupimo obleke, poskrbimo za čiščenje in vzdrževanje oblek, obenem pa zagotavljamo tudi ustrezno recikliranje, ko so oblačila iztrošena.

Celovita storitev bo olajšala delo tako nadrejenim, kot tudi delavcem, da bo lahko čas izkoriščen za poslovanje, kar je bolj pomembno za dobro vseh, ki ste tam zaposleni.

Zimske delovne obleke

Zimski delovni kombinezoni – prodaja delovnih oblek

Zimski delovni kombinezoni so nepogrešljivi element za delo na terenu v zimskih mesecih in imajo številne funkcije, nuditi morajo vse od udobja, do varnosti in lepega videza. Verjamemo, da bodo naša oblačila poskrbela za udobje, tako zimska delovna oblačila, kot tudi poletna, saj so zasnovana in prilagojena za posamezen letni čas in se v tem delu leta tudi najbolje obnesejo.

Le-ta so kakovostna in zasnovana za posamezno industrijo, odvisno od tega, za kakšno delo so potrebna. Prilagodimo se zahtevam, uporabimo naše znanje in zagotovimo kakovostno ponudbo, naj bo to zimski delovni kombinezon za delo zunaj, ali pa delovna obleka za gostinca, varilca, ali za kateri drugi poklic oz. panogo.

Naši zimska delovni kombinezoni tako kot ostala oblačila iz ponudbe ustrezajo predpisani zakonodaji in standardom, tako da ste lahko glede tega popolnoma mirni, saj so naše zimske delovne obleke v skladu s predpisanimi zahtevami tako glede varnosti kot standardom glede higienskega minimuma. Zanje dobro poskrbimo in jih na željo tudi dostavimo.

Zimske delovne obleke po meri

Zimske delovne obleke po meri in ostala oblačila iz ponudbe

Zimska delovna oblačila so le ena izmed skupine oblačil, ki jih nudimo v našem podjetju, kar pomeni, da imamo na voljo opremo za različne poklice in vrste industrij. Izjemno priljubljena so kuharska oblačila, od srajc, bluz, kuharskih suknjičev, hlač in predpasnikov, pa delovne obleke iz kolekcije za zdravstvo, ki združujejo klasično zasnovo z mladostnim krojem, ki je primeren za današnji čas.

V našem podjetju najdete tudi obleke, namenjene varilcem, pri katerih je varnost resnično na prvem mestu, zato je pomembno, da so obleke narejene kvalitetno in po predpisih. Verjamemo, da boste pri nas našli kakovost in ugodno ceno, ne glede na to ali se boste odločili za zimski delovni kombinezon, kuharsko obleko ali kaj drugega. Nudimo celovito storitev, hitro dobavo in dobro komunikacijo.

Za več informacij nas kontaktirajte po telefonu ali elektronski pošti in z veseljem vam bomo predstavili možnosti najema delovnih oblek po meri, različne izvedbe in ostale podrobnosti v povezavi z oblekami v našem podjetju.

Delovne obleke po meri