Kopalniška svetila poskrbijo za moderen videz prostora

Kopalniška svetila so zelo pomemben element v samem prostoru, čeprav nanj pogosto kar pozabimo. Velikokrat se namreč osredotočamo le na izbiro popolnih ploščic, umivalnika, tuš kabine in druge kopalniške opreme, o svetilih za kopalnico pa začnemo razmišljati šele, ko je to nujno potrebno.

To pa je napačen pristop, saj so tako stropne luči za kopalnico kot ostala kopalniška svetila bistvenega pomena. Le primerna osvetlitev bo poskrbela, da bo prostor izgledal kar se da elegantno, poleg tega pa kakovostna svetloba olajša marsikatero težavo.

Si predstavljate nanašati ličila v slabi svetlobi? Da se vam s takšnimi nevšečnostmi ne bo potrebno ukvarjati, vam svetujemo, da različne vrste led luči za kopalnico.

svetila za kopalnice

 

Kopalniška svetila – kaj je pri izbiri posebej pomembno?

Pogosto se zgodi, da stranke razmišljajo le o nekih majhnih kopalniških svetilih, na glavni vir svetlobe pa rade pozabijo. Ker je kopalnica prostor, v kateri se po eni strani sproščamo v peneči kopali, po drugi strani pa opravljamo delikatna opravila, je pomembno, da prostor opremimo z več različnimi led lučmi za kopalnico.

Izbiramo lahko med svetili za kopalnice z belo svetlobo, ki dajejo prostoru moderen videz, obenem pa je ličenje, puljenje obrvi itd. enostavnejše. Slednje nam dajejo občutek topline, zato so še posebej zaželjene, ko se želimo sprostiti. Kombinacija rumene in bele svetlobe je zato najboljša izbira, saj bo tako le-ta najprijetnejša.

led luči za kopalnico

 

Kakšne led luči za kopalnico vam svetujemo?

Najbolj pomembno je, da izberete tako stropne luči za kopalnico kot tudi stenske. Tako bo prostor primerno osvetljen. Stropne luči za kopalnico naj bodo dovolj močne, da v prostoru ne bo temačno, stenske pa naj poskrbijo za občutek udobja. Ena izmed pomembnejših kopalniških svetil je tudi luč nad umivalnikom, ki vam bo olajšala jutranje urejanje.

Zelo si boste hvaležni tudi, če boste led luč za kopalnico namestili v tušu, saj bo tako britje nog veliko lažje. Ko poskrbite za glavne vire svetlobe, pa se lahko posvetite manjšim stenskim in stropnim lučem za kopalnico, ki bodo prostoru dodale piko na i.

Na omarice je mogoče dodati led luči za kopalnico v obliki trakov, na stene manjša svetila za kopalnice, na strop pa stropne luči za kopalnico, ki izgledajo kot zvezdnato nebo.

Ko se boste ulegli v penečo kad, se boste pod zvezdnatim nebom ali v rumenkasti prijetni svetlobi lahko zares sprostili. Dobra izbira so tudi kopalniška svetila z možnostjo zatemnitve, saj lahko tako enostavno prilagajate jakost svetlobe.

stropne luči za kopalnico