Nadstrešek za avto, za teraso ali za vrata mora biti trpežen, a estetski

Nadstrešek za avto, za teraso ali za vrata nas mora karseda dobro ščititi pred vremenskimi vplivi. Sovražite stopiti iz avta direktno na dež, še preden vam uspe odpreti dežnik? Vam iskanje ključev od vhodnih vrat in držanje dežnika dela preglavice? Ali pa morda želite uživati v popoldanskem počitku na terasi, a vam načrte vedno prekriža popoldanska nevihta?

V vseh teh primerih in še mnogo drugih je nadstrešek za teraso oziroma avto ali vrata izvrstna rešitev. Kako pa se odločiti za pravega? Cena je namreč odvisna od različnih dejavnikov.

Kateri je torej tisti nadstrešek za vrata, avto ali teraso, ki vam bo olajšal vsakodnevno življenje za vrsto let? V spodnjih odstavkih preberite, zakaj vam toplo svetujemo nadstrešek za avto, teraso ali vrata iz polikarbonatnih plošč.

nadstrešek za teraso

 

Nadstrešek za avto

Nadstrešek za avto poskrbi, da je izstopanje iz vozila enostavno tudi v primeru slabega vremena ter ščiti avtomobil pred različnimi vremenskimi vplivi. Posledično je potrebno biti pri nakupu pozoren, da je nadstrešek za avto zares kakovosten in odporen na udarce. Ko se nad mestom razvije huda nevihta, ni več časa za razmišljanje, kako zaščititi avto pred morebitno točo. Zato vam svetujemo, da izberete tistega, pod katerim bo vaše vozilo vedno na varnem.

Prav iz tega razloga vam svetujemo nakup nadstreška za avto iz polikarbonatnih plošč. Slednje so praktično neuničljive, saj prenesejo tudi hude udarce. Ker tovrstna streha ne gnije, se ne lušči in ne rjavi, vzdrževanje ni potrebno.

Tudi ogrodje je zelo robustno, saj je sestavljeno iz aluminija, ki je prav tako odporen proti rjavenju. Nadstrešek za avto iz polikarbonatnih plošč je zato veliko boljša izbira od kovinskega nadstreška. Cena je zelo ugodna, sestavite ga lahko sami, dolžino lahko prilagodite glede na svoje želje in potrebe, blokira škodljive UV-žarke, prepušča naravno svetlobo, navsezadnje pa je tudi zelo estetski. Valovite polikarbonatne plošče delujejo elegantno ter polepšajo vsako dvorišče.

avto nadstrešek

 

Nadstrešek za teraso

Z nadstreški za teraso se spogleduje vedno več lastnikov stanovanj ali hiš. Pod njimi je posedanje zelo prijetno, dobrega vzdušja pa ne uniči niti slabo vreme. Prav zato moramo biti tako kot pri nadstrešku za avto, pozorni na veliko lastnosti. Da bi nadstrešek za teraso čimdlje krasil vaš dom, mora biti zgrajen iz kakovostnih materialov, obenem pa ne sme biti prezahteven za vzdrževanje.

Ker si nihče ne želi vsakodnevnega čiščenja, vam svetujemo, da izberete nadstrešek za teraso, na katerem se mah in plesen ne bosta nabirala. To zagotavljajo polikarbonatne plošče, ki jih praktično ni potrebno vzdrževati. So dovolj debele, da teraso 100% ščitijo pred udarci in UV-žarki, obenem pa sistem žlebov omogoča učinkovito odvodnjavanje.

Ker se voda na strehi ne nabira, do gnitja ne pride. Prednost je tudi, da lahko izbiramo med različnimi barvami in velikostmi. Tako bo vaš zunanji prostor izgledal zares sanjsko, saj bo ustvaril prijeten ambient. Če dokupite še sistem osvetlitve (lighting system) pa bo terasa postala prostor, kjer boste z veseljem preživljali poletne večere s svojimi najbližjimi.

terasni nadstrešek

 

Nadstrešek za vrata

Ste eni izmed tistih, ki vas deževno vreme takoj spravi v slabo voljo? Če boste iz avtomobila njaprej stopili pod nastrešek za avto, kasneje pa v hišo vstopili izpod nadstreška za vrata, bodo takšni dnevi veliko prijetnejši. Nadstrešek za avto bo pred vremenskimi vplivi ščitil vaše vozilo, nadstrešek za vrata pa vas in vaše najbližje. Polikarbonatne plošče, ki jih enostavno namestite nad vhod, so lepega izgleda ter izredno trpežne. Odporne so tako na UV-žarke kot na morebitne udarce.

Seveda pa je pri nadstrešku za vrata pomembno tudi, da je karseda estetski, saj lahko zelo polepša ali pa pogrša izgled vašega doma. Pri polikarbonatnih ploščah vas ne rabi skrbeti, da bi bil vhod videti grši, saj so prozorne in tako praktično nevidne.

Tudi aluminijast profil, ki je odporen proti rjavenju, je videti odlično, saj je elegantne temno sive barve. Če so vam pri srcu »naredi sam« projekti, pa vas bo tovrstni nadstrešek za vrata sploh navdušil! V ceno je namreč vključen tudi komplet za sestavljanje, zato je montaža zelo preprosta.

Vas skrbi, kako boste vse skupaj pripeljali domov? Tudi za to je poskrbljeno! Škatla z vsemi potrebnimi pripomočki je prilagojena velikosti zadnjih sedežev, zato s prevozom ne boste imeli nikakršnih težav.

Polikarbonatne plošče so tako zares zelo uporabne. So sestavni del različnih vrst nadstreškov, cena vseh pa je zelo ugodna. Tako nadstrešek za avto kot nadstrešek za teraso in za vrata ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Ker zdržijo vrsto let, obenem pa proizvajalci ponujajo tudi večletne garancije, je odločitev, kakšenega izbrati, sila preprosta.

Polikarbonatne plošče bodo vaš dom polepšale, mu dodale dodano vrednost ter vas ščitile pred različnimi vremenskimi vplivi. Dolgotrajno deževje bo pod nadstreški za vrata, teraso ali avto veliko znosnejše. Iz avtomobila boste izstopili lažje, skozi vhodna vrata pa se boste končno sprehodili z velikim nasmeškom na obrazu.

nadstreški za vrata