Betonske plošče za tlakovanje površin in urejanje okolice hiše

Betonske plošče so primerne za urejanje okolice doma, in sicer poti, dvorišč in teras. So povsem preprostega izgleda, a obenem nudijo dovolj raznolikosti, da vaše dvorišče oziroma dovoz zasijeta v novi luči. Sicer se ne uporabljajo le za tlakovanje, temveč na različnih področjih gradbeništva, saj so izjemno vsestranske.

Tlakovanje Medved nudi kakovostne storitve za urejanje okolice hiše: med drugim se podjetje specializira za polaganje plošč iz betona in drugih vrst, gradnjo opornih zidov ter ostale storitve. Betonske plošče, ki jih uporabljajo pri svojem delu, izvirajo od najbolj priznanih slovenskih proizvajalcev.

Urejanje okolice hiše poteka v skladu z željami in potrebami stranke, pri čemer se najprej opredeli končen videz okolice, čemur sledi natančno načrtovanje, temu pa izvedba samega dela, torej polaganja betonskih plošč.

Gradbeništvo

 

Gradbeništvo in namen betonskih plošč

Adaptacija hiše ali pa zgolj urejanje okolice hiše s seboj prineseta veliko veselja, a tudi skrbi in finančnih zalogajev. V prvi vrsti pa so tu želje naročnika in izbira materiala. Urejanje okolice hiše je denimo skorajda vedno povezano z izbiro kakovostnega materiala, ki bo prenesel vse vremenske pogoje in obremenitve.

K urejanju običajno sodi tudi urejanje zunanjih površin, ki se jih običajno tlakuje z betonskimi tlakovci. Betonske plošče predstavljajo odlično izbiro za tlakovanje zunanjih površin, saj so pohodne, trpežne, primerne pa so celo za vozne površine. Zaradi njihove vzdržljivosti in dolge življenjske dobe se zanje odloča vse več strank, ki se odločijo za adaptacijo hiše oziroma njene okolice.

Betonske plošče pa niso primerne le za zasebne površine, temveč tudi za polaganje pločnikov, sprehajališč, poti, balkonov in celo teras. Tlakovanje Medved nudi celoten spekter storitev, povezanih s tlakovanjem, med drugim pa tudi veliko izbiro materialov, ki so primerni za gradbeništvo.

 

Urejanje okolice hiše naj poteka s kakovostnimi materiali

Urejanje okolice hiše je zahtevno opravilo, saj od nas zahteva tehten razmislek o tem, česa si pravzaprav želimo in kako naj bi bila okolica videti vsaj nadaljnjih dvajset let. Na srečo so tu strokovnjaki, ki vam znajo svetovati tako o samem izgledu, materialu, kot tudi o tem, kako se bo le-ta obnesel skozi čas.

Gradbeništvo je ena izmed panog, kjer lahko izbiramo med različnimi materiali, sploh takrat, ko gre za polaganje pranih plošč ali tlakovcev. Betonske plošče so eden izmed materialov, ki vam nudi tisto, kar potrebujete v svoji okolici, dovozu k hiši ali pa terasi: minimalističen dizajn in trpežnost. Tako kot drugod v gradbeništvu, tudi pri tovrstnih ploščah lahko izbiramo med različnimi izvedbami.

Obstajajo tako gladke, kot tudi hrapave ali pa celo tako imenovane travne plošče. Gladke betonske plošče so preprostega videza in primerne za urejanje vrtnih potk, pločnikov in streh. Njihova cena se giblje pri 8 evrih na kvadratni meter. Travne plošče pa so primernejše za tlakovanje dovoznih poti oziroma parkirišča, ki ga deloma pokriva tudi zelenica.

urejanje okolice hiše

 

Adaptacija hiše s tlakovci ali ploščami

Tlakovanje Medved vam nudi raznovrstne storitve: adaptacija hiše in urejanje okolice doma lahko tako postaneta prijetno opravilo. Ena izmed glavnih panog podjetja pa je tudi gradbeništvo, kamor sodi tudi zidanje zidov, škarp, urejanje dovoznih poti, potk in podobno.

Podjetje se v ta namen poslužuje kakovostnih gradbenih materialov, na primer betonskih plošč in tlakovcev. Z njimi boste zlahka adaptirali hišo in preuredili okolico tako, kot si jo želite. Cene so različne, gibljejo pa se okoli 8 evrov na kvadratni meter. Dobavljive so v različnih dimenzijah, barvah in izvedbah, denimo kot gladke, hrapave in tako imenovane travne betonske plošče.

Tlakovanje Medved na področju gradbeništva in gradbenih del sodeluje s priznanimi slovenskimi proizvajalci materialov, s katerimi bo vaš dom zasijal v popolnoma novi luči.

adaptacija hiše