Podjetje Lesokras ponuja polikarbonatne nadstreške in polikarbonatno kritino za vozila, vhode, terase in balkone

Nadstreški predstavljajo pomemben del našega dvorišča ali terase, saj nam lahko služi za različne namene, kot je na primer zavetje pred slabim vremenom, varovanje vozila ali pa nam nudi senco v poletnih mesecih.

Iz tega razloga je dobro, da se pri nakupu odločimo za kvaliteten nadstrešek, ki je narejen iz polikarbonata. Polikarbonatni nadstreški so zelo praktični tako poleti, kot tudi v deževnem jesenskem vremenu, saj nas ščitijo pred soncem in dežjem.

Pri nakupu priporočamo izbiro takega, ki bo narejen iz kvalitetnih materialov in bo zdržal vrsto let. Na trgu obstaja veliko različnih materialov iz katerih so izdelani. Izbiramo lahko med steklenimi, plastičnimi in lesenimi kritinami, v zadnjem času pa je zelo popularen tudi nadstrešek iz polikarbonatnih plošč.

polikarbonatni nadstreški

 

5 glavnih prednosti nadstreška

 1. Varno zavetje

Nadstrešek predstavlja odlično zavetje v slabem vremenu. V njem lahko v miru spijemo jutranjo kavo ali pa se spočijemo od vsakdanjih obveznosti brez, da bi nas pri tem motil dež, sneg, veter ali močno sonce.

 1. Zaščita pred soncem

Zakaj bi sončne poletne dni preživljali v notranjih prostorih, če se lahko hladimo in sprostimo tudi na svežem zraku? Velika terasa je lahko poleti zelo uporabna, vendar moramo nujno imeti tudi nadstrešek. Z njim si lahko ustvarimo prijetno senco, kjer bomo v miru uživali skozi celoten dan.

 1. Zaščita našega doma

Zagotovil bo, da bo naša terasa ali prostor pred vhodom v hišo ostal lepo ohranjen še dolgo časa. Z namestitvijo bomo zaščitili našo teraso in s tem prihranili pri stroških vzdrževanja.

 1. Zunanja shramba

Zagotovo imamo vsi probleme s tem, da nimamo dovolj prostora za shrambo določenih stvari. V tem primeru je lahko nadstrešek odlična ideja za izkoriščanje dodatnega prostora. Z njim bomo poskrbeli, da bo prostor ostal suh in varen, vanj pa lahko pospravimo dežnike, čevlje, orodje ali vrtne pripomočke.

 1. Prostor za druženje

Lahko nam omogoči odličen prostor za druženje z družino ali prijatelji, uporaben je v vseh vremenskih razmerah in omogoča kvalitetno preživljanje časa v zavetju našega doma. Brezskrbno lahko organiziramo piknike, rojstnodnevne zabave ali družinska kosila.

nadstrešek

 

Polikarbonatna kritina in polikarbonatni nadstreški

Nadstrešek mora dobro služiti svojemu namenu, poleg tega pa mora objekt tudi estetsko dopolnjevati, naprimer takšni iz polikarbonata so v zadnjem obdobju najbolj prodajani na trgu. Razlog je v izjemnih lastnostih tega materiala. Tisti iz polikarbonatnih plošč predstavljajo izredno dober nadomestek stekla in so zelo kvalitetni.

Predstavljajo tudi odlično idejo za vrtne kritine, saj so enostavni za namestitev in zelo prilagodljivi. Pohvalijo se lahko z naslednjimi lastnostmi:

 • oblikovani in izdelani so iz odpornih materialov, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram
 • ustvarjajo čudovit izgled zunanjega prostora
 • odporni so na UV žarke
 • odporni so na korozijo
 • odporni so na udarce
 • prepuščajo naravno svetlobo, vendar vseeno poskrbijo za odlično toplotno izolacijo
 • imajo dolgo življenjsko dobo
 • preprosti za obdelavo in montažo

Kaj je polikarbonat?

V kolikor kupujete nov nadstrešek priporočamo, da se seznanite z lastnostmi materiala polikarbonat. Gre za močan termoplastičen material, ki je lepega izgleda, kvaliteten, prilagodljiv in tudi cenovno dostopen.

Polikarbonat je eden izmed najbolj trpežnih in fleksibilnih materialov, ki je zaradi svojih izjemnih lastnosti priljubljen tako na področju domače rabe kot tudi pri različnih industrijskih aplikacijah. Polikarbonatna kritina omogoča široko uporabo, kot na primer za streho terase, nadstrešek za vozilo ali vrtni prostor za sprostitev.

polikarbonat

 

Nadstreške iz polikarbonata dobite v podjetju Lesokras

Pokrite terase so zelo prijetne za druženje, uporabne skozi vse leto in povsem nezahtevne za vzdrževanje. V kolikor se odločate za nakup novega nadstreška, priporočamo nakup polikarbonatne kritine. Pri podjetju Lesokras ponujajo različne debeline polikarbonatnih plošč, ki se prilagodijo našim željam in potrebam.

Gre za produkte najboljše kakovosti, ki so narejeni po visokih mednarodnih standardih. Zelo so priljubljene za izdelavo rastlinjakov, v zadnjih letih je polikarbonat pogosta izbira tudi pri zastekljevanju fasad.

Ne veste, kakšnega izbrati? Izbira polikarbonatnega nadstreška je odvisna predvsem od videza naše nepremičnine in okusa vsakega posameznika. Prednost slednjih je, da sovpadajo tako s tradicionalno kot tudi s klasično gradnjo ter modernimi in minimalističnimi objekti.

V kolikor niste prepričani o tem, kakšenega bi izbrali, so vam strokovnjaki v podjetju Lesokras vedno na voljo za svetovanje. Izdelujejo jih po meri, pri čemer se trudijo popolnoma prilagoditi željam in potrebam strank.

Polikarbonatne nadstreške izdelujejo v različnih dimenzijah, s poljubnim številom stebrov, ki so vizualno prilagojeni posameznemu objektu. Pohvalijo se lahko tudi s tem, da do vsake izvedbe pristopijo individualno in strankam predlagajo najboljše in najbolj funkcionalne rešitve.

V primeru kakršnihkoli vprašanj, se lahko obrnete na strokovnjake v podjetju Lesokras, ki vam bodo z veseljem svetovali in vam pomagali izbrati za vas najbolj primeren nadstrešek. Pri tem zagotavljajo tudi kakovostno postavitev.

polikarbonatna kritina