Angleščina | Tečaj poslovne angleščine po supelearning metodi

Angleščina je univerzalni jezik komunikacije in danes si je že težko predstavljati, kako se lahko oseba v svetu znajde brez da obvlada vsaj nekaj njenih osnov – če želite potovati, delati v internacionalnem okolju, študirati v kakšni drugi državi ali brez problema navezovati nove stike in spoznavati nove prijatelje, potem je dobro znanje angleškega jezika skoraj nepogrešljivo.

Učenje angleščine in novih jezikov na splošno je lahko precej zakompliciran proces, še posebej za tiste, ki se s tem srečujejo prvič. Če se posameznik s tem začne ukvarjati sam, je začetek lahko zelo težaven, saj ni enostavno manevrirati med mnogimi slovničnimi pravili in povsem novim slovarjem. Velikokrat se zgodi, da vse skupaj postane preveč zahtevno, zaradi česar oseba žal hitro preneha z učenjem.

V holističnem centru za razvoj osebne uspešnosti Karnion vam nudimo čisto poseben pristop do učenja novih tujih jezikov, s katerim boste do znanja prišli kar štirikrat hitreje, kakor po običajnih metodah. V naši ponudbi lahko najdete tečaje za začetnike, mladostnike kakor tudi posebno zasnovan tečaj poslovne angleščine.

Tečaj poslovne angleščine

Angleščina – tečaj po metodi medicinskega superučenja z rumeno svetlobo

Intenzivni tečaj angleščine je v centru Karnion izveden po metodi superučenja. Gre za izum zdravnika, psihiatra in raziskovalca s področja vzgoje in izobraževanje Georgija Lozanova, kjer gre za preplet poslušanja tujih besed v alfa stanju (gre za stanje, v katerem so naši možgani bolj dovzetni za pomnjenje in hrambo slišanih besed v naš dolgoročni spomin) ter individualnega pogovora s profesorjem.

Proces učenja pa vam olajšamo tudi s tehnologijo možganskega spodbujevalnika z rumeno svetlobo. Za rumeno svetlobo velja, da zniža frekvence vašega možganskega delovanja, zaradi česar lahko ostanete bolj pozorni in fokusirani. Vaše učenje angleščine bo tako steklo veliko hitreje in enostavneje, kakor bi ob uporabi klasičnih metod.

Angleščina - učenje angleščine

Tečaj poslovne angleščine za vse, ki želite uspeti na globalnem trgu

Ni jezika, ki bi bil na trgu dela bolj nepogrešljiv, kot je angleščina. Tečaj poslovne angleščine je zato nujen za vse, ki iščete poslovne uspehe tudi zunaj Slovenije – če razmišljate o tem, da bi svoj posel usmerili v bolj internacionalne vode, boste hitro ugotovili, da angleščina dominira v svetovnem podjetniškem okolju. Naš posebno zasnovan tečaj poslovne angleščine vam ponuja razne specializirane usmeritve,

Da boste dobili ustrezen jezikovni aparat, s katerim boste lahko samozavestno predstavljali vaše ideje na globalni ravni, lahko pri nas izbirate med raznimi področji poslovnega jezika, usmerjenega v pravo, finance, strojništvo, elektrotehniko, medicino, računalništvo in še in še.

Intenzivni tečaj angleščine

Z intenzivnim tečajem angleščine boste nove veščine pridobili hitro in učinkovito

Učenje angleščine pri nas poteka precej intenzivno – za maksimizacijo akumulacijskega efekta pri govorjenju je namreč priporočeno, da se 40-urni trening konča v roku 14 dni. To pomeni, da boste za učenje vsak dan običajno porabili po 4 ali 8 šolskih ur.

Preden boste s samim tečajem začeli, bomo za evalvacijo vašega trenutnega stanja opravili brezplačno testiranje na vseh področjih jezika. Kakor velevajo evropski kriteriji bomo preverili vaše trenutno razumevanje, pisanje, branje in govorjenje. Še ena izmed posebnosti, ki jo dobite pri Karnion metodi je namreč povsem personaliziran program, ki bo narejen tako, da bo vaše učenje angleščine kar najbolje prilegal vašim potrebam in vaši trenutni stopnji razumevanja, česar vam ostale jezikovne šole ne morejo ponuditi.

Individualni pouk in coaching s strani trenerja bo omogočil, da bo vaša angleščina še bolj zablestela, saj vam bodo v učnem procesu predstavljene in podane tiste teme, ki vas zares zanimajo. Pridobili boste ne le na znanju, temveč tudi na samozavesti. Ne glede na to, ali ste popolni začetnik ali pa želite zakrpati določene luknje v svojem znanju, intenzivni programi angleščine po metodi superučenja bodo poskrbeli, da bo vsak, ki se angleščine želi naučiti, dobil točno to, po kar je prišel.

Angleščina tečaj