Poslovna angleščina za tiste, ki želijo napredovati v svoji karieri

Poslovna angleščina je ključnega pomena v današnjem globalnem poslovnem svetu. Kot mednarodni jezik poslovnega komuniciranja omogoča uspešno interakcijo med različnimi kulturami in državami. Znanje tega tujega jezika je nujno za tiste, ki si želijo izboljšati svoje karierne možnosti in vzpostaviti uspešne delovne odnose. Največja prednost je univerzalnost jezika.

Angleščina je uradni jezik v večini svetovnih poslovnih središč, kot so Združeno kraljestvo, Združene države Amerike, Kanada in Avstralija. Znanje vam omogoča dostop do mednarodnih trgov in poslovnih priložnosti ter odpira vrata do globalnega trga dela. V podjetju Karnion vam nudimo najhitrejši dostop do učinkovitega znanja tujih jezikov, kot tudi poslovnega govora. Z našo metodo boste kar 4 krat hitreje dosegli želene rezultate.

poslovna-angleščina-učenje

 

Tečaj poslovne angleščine, ki vam bo prinesel želene rezultate

Poslovna angleščina vam zagotavlja konkurenčno prednost. Terminologija, izrazi in konvencije v angleščini so široko uporabljeni in priznani v gospodarskem svetu. Znanje, ki vam ga prinaša tečaj poslovne angleščine, omogoča boljše razumevanje delovnih dokumentov, pogodb, e-pošte in poročil ter omogoča učinkovito komunikacijo na sestankih, konferencah in predstavitvah. Učenje poslovne angleščine vključuje pridobivanje potrebnega besedišča, izboljšanje pisnih in ustnih spretnosti ter razvijanje interkulturne komunikacije.

Tečaji našega podjetja vam ponujajo prilagojeno učno izkušnjo, ki se osredotoča na specifične potrebe in cilje udeležencev. Pomembno je tudi omeniti, da se poslovna angleščina ne nanaša samo na jezikovne veščine, temveč tudi na kulturno razumevanje in občutljivost. Poznavanje delovnih običajev in norm v angleško govorečih državah prispeva k uspešnemu sodelovanju in vzpostavljanju dolgoročnih poslovnih odnosov. Zato smo vam v našem podjetju na voljo naravni govorci jezika, ki vas bodo seznanili z vsemi specifičnimi frazami, ki jih boste dejansko srečali na terenu.

Metoda superlearning našega podjetja ima kar 31 letno tradicijo. Sestavlja jo poslušanje v alfa stanju, s katerim pomnimo 4krat hitreje in shranimo informacije v dolgoročni spomin, ter individualnega pogovora s profesorjem. Zavedamo se, da za pridobitev novega znanja ni dovolj le konverzacija, pač pa tudi poslušanje. To namreč prinese nove besede, katere lahko uspešno uporabite na individualni uri s profesorjem. Ure in besedišče popolnoma prilagodimo vašim individualnim potrebam in že pridobljenemu znanju.

tečaj-poslovne-angleščine-superlearning

Učenje poslovne angleščine poteka dokaj intenzivno in sicer običajno 4 ali 8 šolskih ur dnevno. Priporočamo vam, da 40 urni trening končate v roku 14 dni, saj s tem dosežete maksimalni efekt pri govorjenju. Pred samim treningom vas bomo seveda testirali in razvrstili v ustrezno jezikovno stopnjo oz. nivo od A1 do C1, kot velevajo sami evropski kriteriji. V primerjavi s klasičnimi načini učenja, naš sistem predvideva le 200 ur.

Če želite uspeti v svetu boste potrebovali znanje vsaj poslovne angleščine. Ta jezik je danes prav zares nujen za vsakogar in mladi so ga na splošno že zelo dobro osvojili. V podjetju nudimo zato prav poseben coaching, ki se usmerja na specifična delovna področja, kot so pravo, finance, strojništvo, elektro-tehnika, medicina, računalništvo, logistika, gradbeništvo.

S tem boste dosegli učinkovitejše učenje, nivo znanja pa bo postal še veliko višji. Coaching v angleškem jeziku je tako rekoč namenjen vsem, ki vodijo manjše ali večje skupine ali pa si želijo zgolj osebno in karierno napredovati.

Komu priporočamo učenje poslovne angleščine? Kdo bo od nje odnesel največ?

Tečaj poslovne angleščine je primeren za širok spekter ljudi, ki se ukvarjajo s poslovnim svetom in želijo izboljšati svoje jezikovne veščine ter komunikacijsko učinkovitost v angleščini. Ta tečaj je namenjen:

1. Poslovnim strokovnjakom: Tečaj je idealen za podjetnike, vodje, izvršne direktorje in druge strokovnjake, ki se ukvarjajo z mednarodnim gospodarstvom. Omogoča jim, da se samozavestno sporazumevajo v angleščini pri sestankih, pogajanjih, predstavitvah in komunikaciji s tujimi strankami.

2. Zaposlenim v multinacionalkah: V podjetjih, ki delujejo na mednarodni ravni, je znanje ključno. Tečaj omogoča zaposlenim, da se pravilno izražajo pri vsakodnevnih pisnih in ustnih komunikacijah s kolegi in strankami iz različnih držav.

3. Študentom in diplomantom: Študentje in diplomanti, ki si želijo izboljšati svoje možnosti zaposlitve v mednarodnem okolju, imajo korist od učenja poslovne angleščine. Ta jim omogoča pridobitev jezikovnih veščin in poznavanje besedišča, ki je pomembno pri iskanju zaposlitve in napredovanju v karieri.

4. Samostojnim podjetnikom: Tečaj je tudi odlična izbira za samostojne podjetnike, ki želijo razširiti svoj trg na mednarodni trg. Znanje jim omogoča boljšo komunikacijo s tujimi strankami, pisanje pisem in vzpostavljanje novih delovnih odnosov.

5. Vsem, ki želijo izboljšati svoje poslovne veščine: Tečaj je primeren tudi za tiste, ki se želijo izpopolniti v svojem obstoječem delovnem mestu ali se pripraviti na nove karierne izzive. Znanje poslovne angleščine jim omogoča večjo samozavest, boljšo komunikacijo in boljše razumevanje poslovnega sveta.

učenje-poslovne- angleščine-za-napredovanje

Ne glede na vašo trenutno raven ali poklicno ozadje, tečaj poslovne angleščine je odlična izbira za vse, ki želijo izboljšati svoje delovne komunikacijske sposobnosti ter doseči uspeh v mednarodnem delovnem okolju. V našem podjetju vam nudimo tudi možnost priprave na jezikovne izpite, kot tudi tečaje namenjene vašim najmlajšim, ki jim bodo zagotovili stabilnejšo prihodnost. Poglejte našo spletno stran in nas kontaktirajte. Udeležite se naših tečajev sami ali pa z vašimi družinskimi člani in tako še posebej obarvajte to preizkušnjo.