Začetni tečaj nemščine vam odpira vrata dela ali potovanj v sosednje države

Imate radi nemško glasbo, nadaljevanke in kulturo? Vas morda v sosednjih nemško govorečih državah čakajo ugodnejši pogoji za delo? Začetni tečaj nemščine po metodi superlearning holističnega centra razvoja osebne uspešnosti Karnion je idealna izbira za vas. Ponašamo se namreč z 31 let izkušenj in z že zelo dobro poznano ter visoko cenjeno metodo.

Začetni tečaj nemščine s katerim boste spregovorili (in govorili)

Nemški jezik za začetnike navadno predstavlja kar nekaj preglavic, saj je na posluh marsikomu trd in nespeven. Takšen se nam zdi še posebej, če v mladosti nismo bili izpostavljeni nemško govorečim televizijskim programom ali knjigam. Poslušanje je namreč ključnega pomena. Če pomislite, ste se maternega jezika naučili, prav tako da ste najprej poslušali svoje starše.

Naša metoda je imela pri svojem razvoju v mislih tudi to. Sestavlja jo kombinacija poslušanja v alfa stanju, kjer nemški jezik za začetnike pomnimo štirikrat hitreje in to v dolgoročni spomin in ne kratkotrajni ter individualnega pogovora s profesorjem. Omogoči nam, da bomo na urah konverzacije osvojeno znanje že suvereno uporabili. Tečaj mora biti za začetnika zanimiv in učenje ne sme potekati le zgolj skozi člene, spregatve in sklanjatve. Toplo vam priporočamo, da izberete začetni tečaj nemščine naše metode superlearning, saj vam bo le-ta že po 40 šolskih urah omogočila, da boste spregovorili.

Ponujamo vam učenje, ki poteka v dokaj intenzivnem načrtu, običajno po 4 ali 8 šolskih ur dnevno. Priporočamo, da se 40 urni začetni tečaj nemščine konča v roku 14 dni oziroma najkasneje v treh tednih, saj s tem dosežemo pri govorjenju maksimalni akumulacijski efekt. Preden se vaše učenje prične, vas bomo brezplačno testirali na vseh področjih jezika od A1 do C2 po evropskih kriterijih. S tem namreč zagotovimo za vsakega okvirno stopnjo in pripravimo prilagojen program vašega individualnega tečaja nemščine.

individualni tečaj nemščine moški v ležalniku z zaprtimi očmi

Individualni tečaj nemščine kateremu boste svoj čas z veseljem namenili

Klasični začetni tečaj nemščine od učenja nemškega jezika za začetnike in do nivoja B2 predvideva 800 šolskih ur, šolski sistem kar 1074 ur, naš individualni tečaj nemščine po Karniolovi metodi pa le 200 ur. Prihranili boste ogromno časa.

V naši hiši smo imeli mnogo strank, ki so se v sklopu našega programa pripravljale na izpit na fakulteti ali mednarodni izpit. Zelo smo ponosni, da so ga do sedaj prav vsi uspešno opravili. Ključno poleg naše metode je namreč, da omogočamo osebni pristop. Učite se teme, ki jih boste potrebovali in ki vas konec koncev tudi zanimajo. Specifične teme pripravimo tudi v primeru začetnega, kot tudi za višje stopnje C1 in C2.

Vsak udeleženec dobi svojega profesorja, ki vas po končanem individualnem tečaju nemščine spremlja po e-učenju. Ta je zopet individualiziran in ne mehansko določen po stopnjah. Takšen sistem se odlično obnese v primeru tečaja poslovne nemščine, saj vam profesor lahko bistveno pomaga pri komunikaciji z vašimi poslovnimi partnerji.

poslovna nemščina moški in ženska sedita na poslovnem pogovoru

Poslovna nemščina za nov začetek ali uspešnejše poslovanje

Poslovna nemščina predstavlja mnogim ogromen zalogaj in stres, vendar pa je njena uporaba nujna če želite, da boste vaše delo v nemško govoreči državi lahko kvalitetno opravljali. Zaradi bližine nemško govorečih držav marsikateri slovenski delodajalec prav tako zahteva dobro znanje le-te. Začetni tečaj nemščine po naši metodi vam bo postavil trdne temelje, ki jih bo tečaj poslovne nemščine uspešno nadgradil.

Naš tip poučevanja, ne glede na to ali gre za nemški jezik za začetnike ali je v ospredju poslovna nemščina, poskrbi, da bodo vaši podatki hranjeni v dolgoročnem spominu, in da učenje samo telesu ne bo predstavljalo dodatnega stresa. V času individualnega tečaja nemščine namreč uporabljamo rumeno svetlobo, ki pozitivno vpliva na delovanje človeškega telesa in zviša raven hormonov sreče. To je le eden od načinov antistresnega programa, ki ga uporabljamo v učenja in vodi v še učinkovitejše rezultate ter izboljša tudi vaše počutje.

Tečaj poslovne nemščine vam je omogočen v naslednjih kombinacijah:
• 10 delovnih dni po 4 šolske ure poslovne nemščine dnevno – v dveh zaporednih tednih,
• 5 delovnih dni zaporedoma po 8 šolskih ur dnevno,
• 3 delovne dni v enem tednu ter 2 delovna dneva v sledečem tednu po 8 šolskih ur dnevno,
• vikend program, kjer 40-urni trening v celoti opravite med vikendom ali pa ga kombinirate z delovnimi dnevi.

 

Tečaj poslovne nemščine prilagojen posebno vašemu področju dela

Določena področja dela potrebujejo večjo specializacijo znanja poslovne nemščine. Zato v naši hiši ponujamo specializirane vsebine (na primer za obrtnike), dialogiko – jezik odgovornosti v nemškem jeziku, program za zdravstveno osebje in program osebnostne rasti v nemškem jeziku. Številni pozitivni komentarji na naši spletni strani pričajo o naši uspešnosti.

V Karnionu učenje izvajajo kar 3 profesorice, ki so rojene govorke nemškega jezika. Učenje poslovne nemščine bo pri njih obarvano tudi skozi spoznavanje kulture, načina izražanja in poslovanja kar vam bo zagotovilo še večjo uspešnost pri sklepanju poslov.

tečaj poslovne nemščine dolgolas moški in ženska se smejita za mizo