Kadrovska agencija Dekra – prava agencija za zaposlovanje za vaše podjetje

Kadrovska agencija oziroma agencija za zaposlovanje je ustanova, ki sklene delovno razmerje z delavcem, na podlagi pogodbe o koncesiji z Ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve. Zaposleni v tem primeru ne dela na agenciji temveč v drugem podjetju.

Agencija za zaposlitev sklene z delavcem pogodbo o zaposlitvi, s podjetjem pa Pogodbo o zagotavljanju delavcev.

Iskanje dobrega kadra je izziv, s katerim se srečujejo pravzaprav vsi delodajalci. Pri iskanju kadra je potrebno upoštevati potrebe podjetja, dobro pa je preučiti tudi, kakšnega zaposlenega si delodajalec želi. Nujno je namreč, da se novo zaposleni dobro ujame tako v delovnem okolju kot s preostalo ekipo.

agencija za zaposlovanje

 

Agencija za zaposlovanje, ki nudi celostno storitev

Agencija za kadre Dekra se lahko pohvali s celostno storitvijo, kar pomeni, da z najemom kadrovske agencije ne pridobite samo posredovanja pri iskanju dela, temveč tudi naslednje storitve, kot so:

– kadrovsko svetovanje – HR Consulting,

– merjenje organizacijske klime ter

– psihološko oceno.

Da bo selekcija, ki bo narejena v sklopu posredovanja pri zaposlovanju, res pravšnja za vaše podjetje, se bo agencija za kadre z vami predhodno posvetovala o vseh potrebah, željah in zahtevah.

Z upoštevanjem le-teh in z večletnimi izkušnjami, s katerimi se lahko pohvali kadrovska agencija Dekra, boste pridobili kader, ki bo skupaj z vami rasel in se razvijal, podjetje pa bo napredovalo.

agencija za zaposlitev

 

Prednosti kadrovskega svetovanja agencije za zaposlovanje

Kadrovsko svetovanje (HR consluting) je storitev, za katero se podjetja velikokrat odločijo, ko se odločijo za najem kadrovske agencije. V sklopu te storitve namreč agencija za zaposlitev svetuje podjetju, kako kar najbolje upravljati s človeškimi viri.

Agencija za kadre Dekra za svoje naročnike ustvarja in izvaja:

– programe outplacement,

– projekte priprave sistematizacije,

– sisteme ocenjevanja delovne uspešnosti in nagrajevanja,

– sociometrična testiranja,

– coachinge vodij,

– treninge ”mehkih veščin” ter

– ostale programe in projekte s področja človeških virov, prilagojene potrebam vaše organizacije.

agencija za kadre

 

Agencijsko delo vključuje tudi executive search in posredovanje pri zaposlovanju

Selekcija oziroma izbor kadra podjetju predstavlja veliko časovno obremenitev, zato je najem kadrovske agencije več kot dobrodošla rešitev. V agenciji za zaposlovanje bo poskrbljeno tako za Executive search kot tudi za posredovanje kadrov. Po zaslugi različnih storitev bo proces zaposlovanja potekal enostavno, kar bo močno olajšalo delo podjetja.

Ker agencija za zaposlitev deluje v štirih jezikih, slovenščini, angleščini, nemščini in hrvaščini, se bodo primerni kandidati našli tudi za tuji trg.

Kadrovska agencija bo z veseljem odgovorila na vsa vprašanja, ki se vam še zastavljajo. Tako po telefonu kot tudi po elektronski pošti. Vabljeni.

agencijsko delo